Burak Yılmaz indirimi kabul etmezse satılacak!
Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, siyah-beyazlılarda 2 yılda 5 milyon Euro kazanacak. Beşiktaş Yönetimi, golcü futbolcudan indirim yapmasını isteyecek. Burak Yılmaz'ın indirim talebine yaklaşmaması üzerine satış listesine konulabileceği belirtildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.02.2020 10:13
- Güncelleme Tarihi: 28.02.2020 10:18
Beşiktaş'ta en çok kazanan isimler arasında yer alan Burak Yılmaz, Fikret Orman'ın istifasından 2 gün önce yeni sözleşme imzalamıştı. 35 yaşındaki futbolcu 2 yıl için 5 milyon Euro kazanacağı bildirilmişti.
Burak'ın artı bir sene olan sözleşme şartları, 5 milyon TL karşılığında feshedilebilecekken 2 sene daha uzatılıp yaklaşık 33 milyon TL'lik yükümlülüğünün altına girilmişti. Bu hareket ise büyük bir tepki toplamıştı.
İNDİRİMİ KABUL ETMEZSE SATILACAK
Takvim'in haberine göre Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Burak'la en kısa zamanda masaya oturup sözleşmesinde indirim isteyeceği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun teklifi kabul etmemesi durumunda satılması gündeme gelecek.
DİĞER HABERLER
-
Yaz transfer döneminde sağ kanada takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Siyah beyazlılar, Ipswich Town'da forma giyen 24 yaşındaki Jaden Philogene'yi gündemine aldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Milan forması giyen Youssouf Fofana'yı gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, 27 yaşındaki Fransız futbolcu için ilk resmi temasları gerçekleştirdiği iddia edildi. -
Stoper transferinde Agbadou'nun partnerini kadrosuna katmak için hareketegeçen Beşiktaş, Stuttgart forması giyen Jeff Chabot'u gündemine almıştı. Siyah-beyazlıların, Alman temsilcisine yaptığı teklif ve Stuttgart'ın verdiği yanıt belli oldu. İşte detaylar... -
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, orta saha takviyesi için rotasını Franck Kessie'ye çevirdiği öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, Fildişili yıldızın transfer şartlarını değerlendirdiği iddia edildi.