Bayern Münih, sahasında Paderborn'u 3-2 yendi
Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) Bayern Münih, sahasında Paderborn’u 3-2 yendi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.02.2020 - 00:56
Lider Bayern Münih, Bundesliga'nın 23. haftasının açılış maçında lig sonuncusu Paderborn'u Allianz Arena'da konuk etti.
Bavyera ekibi karşılaşmanın 26. dakikasında Serge Gnabry'nin golüyle 1-0 öne geçti. Paderborn bu gole 44. dakikada Dennis Srbeny ile bulduğu golle cevap verdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.
İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen Bayern Münih, 70. dakikada Polonyalı golcü Robert Lewandowski'nin topu filelere göndermesiyle skoru 2-1 yaptı.
Paderborn 75. dakikada Sven Michel'in golüyle 2-2'lik eşitliği sağladı. Ev sahibi ekip, 88. dakikada Lewandowski ile bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Bavyera ekibi puanını 49'a çıkardı. Paderborn ise 16 puanda kaldı. Karşılaşma öncesinde Almanya'nın Hanau kentindeki ırkçı terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Türkiye Kupası C grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak olan dev derbide düdük çalacak hakem belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe ve Beşiktaş haberleri (FB BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 17. hafta, Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı ile sona erdi. Bordo-mavililerin Eryaman Stadyumu'nda 4-3 mağlup olduğu maçın ardından gözler puan durumuna çevrildi. İşte Trendyol Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Beşiktaş'ın ara transfer dönemindeki geniş listesinde yer alan 32 yaşındaki Alman santrfor Niclas Füllkrug, İtalya Serie A devlerinden Milan ile anlaştı. İşte ayrıntılar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında salı günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.