Dorukhan Toköz'e bir teklif de Roma'dan
Lazio ve Udinese'nin transfer listesindeki Beşiktaş'ın genç yıldızı Dorukhan Toköz'e bir başka İtalyan devi talip oldu! Cengiz Ünder'in de formasını Roma'nın menajerler aracılığıyla siyah beyazlı ekiple temaslara başladığı öğrenildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.07.2019 14:21
Beşiktaş formasıyla geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla önce ilk 11'in değişilmez ismi olan ve A Milli Takım'a kadar yükselen Dorukhan Toköz'e art arda takipler çıkmaya devam ediyor.
Milliyet'in haberine göre, İtalya Serie A ekiplerinden; Udinese ve Lazio'nun girişimlerde bulunduğu 23 yaşındaki ön liberoya son olarak bir diğer Çizme ekibi Roma talip oldu.
Milli yıldız Cengiz Ünder'in formasını giydiği İtalyan devinin menajerler aracılığıyla siyah beyazlılarla masaya oturarak pazarlıklara başladığı kaydedildi.
Genç oyuncu için sadece Udinese'den 6 milyon Euro'luk sözlü teklif alan ancak 10 milyon Euro'da direten Beşiktaş yönetiminin bonservis taleplerinin karşılanması halinde satışa onay verebileceği belirtildi.
Beşiktaş'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dorukhan Toköz'ün, ilk etapta kariyerine Beşiktaş'ta devam etmeye sıcak baktığı belirtildi.
Başarılı oyuncunun, en az 1 sezon daha Beşiktaş'ta kalıp istikrarını sürdürmesinin ardından transfer olmayı düşündüğü ifade edildi.
FİKRET ORMAN: "TEKLİF GELDİ AMA..."
Dorukhan Toköz'ün Kara Kartal'daki geleceğiyle ilgili olarak önceki gün açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, genç oyuncuyla yola devam etmek istediklerini söylemişti.
Başkan Orman, "Dorukhan tam bir Beşiktaşlı. Sempatik, çalışkan, mütevazı. Beşiktaş'ı temsil eden bir figür. Beşiktaş'tan ayrılmasını kesinlikle düşünmüyorum. 1-2 sene daha oynaması lazım. Çok iyi yerlere geleceğine de eminim. Bize teklif geldi ama niyetimiz satmak değil. Bir gün Beşiktaş ve Dorukhan açısından bir menfaat olursa, o zaman konuşuruz. Şu anda takımımızda görmek istediğimiz gülen yüzlerden birisi" ifadelerini kullanmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kocaelispor'u 2-1 mağlup ederek zirvede farkı 1'e indirdi. Siyah-beyazlıların galibiyeti sonrası puan durumu da güncellendi. -
Beşiktaş-Kocaelispor karşılaşmasının 29. dakikasında Tayfur Bingöl'ün yaptığı müdahale sonucu Tiago Djalo yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. -
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Newcastle United'lı Joe Willock hakkında İngiliz ekibinin teknik direktörü Matthias Jaissle açıklamalarda bulundu. Jaissle, 27 yaşındaki orta sahanın siyah-beyazlı kulübe transferine dair konuştu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş'ta, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Kocaelispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Vaclav Cerny'nin son durumu belli oldu. 28 yaşındaki futbolcunun sol uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve ödem saptandığı açıklandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)