UEFA'dan Craig Thomson'a görev!
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı olaylı Dinamo Kiev maçını yöneten Craig Thomson'a UEFA görev verdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.03.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 07.03.2017 18:45
Ülkemizi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın gruplarda kaderini belirleyen Dinamo Kiev maçını yöneten İskoç hakem Craig Thomson'a UEFA, uzun bir aradan sonra görev verdi.
Craig Thomson, Dinamo Kiev-Beşiktaş maçında rezalet bir yönetim göstererek taraflı tarafsız herkesin tepki göstermesine neden olmuştu.
Craig Thomson, Dinamo Kiev-Beşiktaş maçının 29. dakikasında Andreas Beck'e kırmızı kart göstermiş ve skandal bir penaltı kararı vermişti.
İskoç hakem UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynanacak olan Celta Vigo-Krasnodar mücadelesini yönetecek.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Hapoel Beer-Sheva ile oynayacağı karşılaşmanın adresi belli oldu. Siyah-beyazlıların 26 Kasım'daki mücadeleyi Gürcistan'ın Batum kentinde seyircili oynayacağı kesinleşti. -
EuroLeague'in 9. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, İtalya deplasmanında Virtus Bologna'yı Conor Morgan'ın son saniye üçlüğüyle 103-101 mağlup ederek 4. galibiyetini aldı. -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano sistem değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. İtalyan hoca, Hyeon-gyu Oh'un performansı sonrası iç saha maçlarında Güney Koreli golcüyü, Dusan Vlahovic ile birlikte ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)