Medipol Başakşehir'den paylaşım! "Her zaman..."
Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain-Medipol Başakşehir mücadelesinde temsilcimize yönelik yaşanan ırkçı muamele sonrası tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak Medipol Başakşehir Kulübü de sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.
- İstanbul Başakşehir FK Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.12.2020 - 13:35
- Güncelleme Tarihi: 09.12.2020 - 13:35
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesinde temsilcimiz Medipol Başakşehir, Fransa Ligue 1'in dev kulübü Paris Saint-Germain'e konuk olmuştu. Mücadelenin henüz başında karşılaşmanın Rumen 4. hakemi Sebastian Coltescu'nun, Medipol Başakşehir'de yardımcı antrenörlük görevi yürüten eski futbolcu Pierre Webo'ya yönelik kullandığı ırkçı söylemler sonrası temsilcimiz karşılaşmadan çekilme kararı almıştı.
Müsabakanın farklı hakemlerle ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilirken yaşanan bu skandal olayın yankıları sürüyor. Birçok isim ve kulüp konuyla alakalı destek mesajlarını paylaşırken, Medipol Başakşehir'den de bir paylaşım geldi.
Yapılan paylaşımda "Medipol Başakşehir her zaman ırkçılığın karşısındadır" notu düşüldü. İşte o paylaşım...
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’de erteleme maçında Çaykur Rizespor’a konuk olacak olan RAMS Başakşehir, 3 puan arayışını sürdürüyor. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam etti. Ligin 11. haftasında RAMS Başakşehir, sahasında Kocaelispor'u 1-0 mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de 10. hafta heyecanı devam ediyor. RAMS Başakşehir, deplasmanda Hesap.com Antalyaspor'u 0-4 mağlup ederek Nuri Şahin yönetimindeki 2. galibiyetini aldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında ağırladığı Kocaelispor'u 1-0 mağlup eden RAMS Başakşehir'de teknik direktör Nuri Şahin, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.