Yusuf Sarı Trabzonspor'a çok yakın! RAMS Başakşehir ile transfer görüşmeleri başladı
Trabzonspor, eski futbolcusu Yusuf Sarı için yeniden devrede. Bordo-mavililerin 27 yaşındaki Sarı'nın transferi için RAMS Başakşehir ile temaslara başladığı öğrenildi. İşte detaylar... (TS SPOR HABERİ)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 31.01.2026 - 06:41
Trabzonspor, Umut Nayir transferinin ardından sağ kanat Yusuf Sarı için harekete geçti. Kanat rotasyonunu genişletmek isteyen ve yabancı kontenjanının da dolu olması nedeniyle sorun yaşayan bordo- mavililer eski futbolcusunu kadrosuna katmak istiyor. Fotomaç'ın haberine göre, Trabzonspor'un 27 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için Başakşehir ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Bu sezon Başakşehir formasıyla toplam 14 maça çıkan ve 3 asist yapan Yusuf, 2,5 yıl formasını giydiği Trabzonspor'da 69 maça çıkmış ve 5 gol, 5 asistle oynamıştı. Sol kanat ve forvette de oynayabilmesi avantaj olarak gözüküyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un Brezilyalı forveti Felipe Augusto, ikas Eyüpspor maçındaki performansı ile büyük beğeni topladı. 22 yaşındaki yıldız, bu sezon yakaladığı istatistikler ile kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. İşte detaylar... | Son dakika TS spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, deplasmanda İkas Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da İkas Eyüpspor-Trabzonspor müsabakasını flaş ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (TS spor haberi) -
Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün X hesabından yapılan paylaşımla bordo-mavili camianın Ramazan Bayramı'nı kutladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)