Trabzonspor iç sahada en çok puan toplayan takım oldu!
Trabzonspor iç sahada en çok puan toplayan takım olarak evinde 5 maçta 11 puan topladı. İşte detaylar...
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.10.2025 - 09:53
Trendyol Süper Lig'de geride kalan 8 haftada evinde 5 maç oynayan Trabzonspor, topladığı 11 puanla bu alanda zirvede yer aldı. Galatasaray ise sahasındaki 4 müsabakada 10 puan elde ederek bordo-mavilileri takip etti.
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında evinde Kayserispor'u 4-0 mağlup ederek iç sahada en çok puan toplayan takım oldu ve bu alanda zirvede yer aldı. Bordo-mavililer, genel tabloda ise 8 mücadelede 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 17 puanla lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde 2. basamakta milli araya girdi.
EVİNDE KAYBETMİYOR
Karadeniz ekibi, evinde oynadığı 5 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. 11 puanla 'iç sahada en çok puan toplayan takım' konumunda bulunuyor. Galatasaray ise sahasındaki 4 müsabakada 10 puan elde ederek bordo-mavilileri takip etti. Trabzonspor, ligde attığı 13 golün 8'ini de taraftarı önünde kaydetti. Bu müsabakalarda kalesinde sadece 2 gol gören Fatih Tekke'nin takımı, başarılı savunma anlayışıyla da ön plana çıktı.
ONUACHU EVİNDE DAHA GOLCÜ
Trabzonspor'un evinde bulduğu 8 golün yarısına Paul Onuachu imza attı. Bordo-mavililerin gol yükünü sırtlayan Nijeryalı forvet, ligde 6 gole imza atarak gol krallığında zirvede yer alırken, söz konusu gollerin 4'ünü de bordo-mavililerin rakiplerini ağırladığı mücadelelerde buldu. Onuachu, dışında Savic, Augusto, Okay Yokuşlu ve Zubkov birer gol kaydederek bordo-mavililerin hücum hattına katkı sağladı.
Trabzonspor'un evinde oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:
Trabzonspor: 1 - Kocaelispor: 0
Trabzonspor: 1 - Antalyaspor: 0
Trabzonspor: 1 - Samsunspor: 1
Trabzonspor: 1 - Gaziantep FK: 1
Trabzonspor: 4 - Kayserispor: 0
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında 29 Kasım Cumartesi günü evinde TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, günü kurtarmaya değil, uzun vadede sabırla sürdürülebilir başarıya odaklandıklarını söyledi. -
Bordo-mavililer, Fatih Tekke yönetiminde istatistiklerde birçok önemli başarıya imza atıyor, şampiyonluk yarışında iddiasını her geçen hafta ortaya koyuyor. -
Trabzonspor Kulübü, Coca-Cola'dan gelen sponsorluk teklifini reddetti. Bordo mavili kulübün Başkanı Ertuğrul Doğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Filistin’de binlerce çocuk katledilirken Coca-Cola ile anlaşma yapmamız bize yakışmaz" ifadelerini kullandı.