Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor
Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Bordo-mavili ekip antremanı basına açık yaptı. Fırtına'nın yeni transferlerinden Mehmet Can Aydın ilk idmanına çıktı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.08.2023 20:45
AEK ile yapılan hazırlık maçını geride bırakan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 1461 Trabzon ile yapılacak hazırlık maçı öncesi çalışmalarına devam eden oyuncular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan idmana salon çalışmasıyla başladı. Basına açık yapılan saha idmanında takımın yeni transferi Mehmet Can Aydın takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanda yer aldı.
8 OYUNCU İDMANDA YOK
İdmanda sol arka adalesinde ağrı hisseden Denswil, üst adalesinde kas spazmı yaşayan Hüseyin Türkmen, sağ kasık spazmı yaşayan Umut Bozok, bel ağrısı yaşayan Siopis, AEK maçında burnu kırılan Benkovic, ameliyat olan Orsic, tedavisi süren Fernandez ile izinli olan Hakan Yeşil yer almadı. Çalışmalarını yarın sürdürecek olan oyuncular, 4 Ağustos Cuma günü 1461 Trabzon ile hazırlık maçı yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Arjantinli genç yetenek için teklif yaptı. Güney Amerika ekibi ise bu teklife bekletmeden yanıt verdi. İşte tüm detaylar... -
Trabzonspor'un sezon başında Manchester United'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Andre Onana, yaptığı paylaşımla bordo-mavililere veda etti. -
Bize her yer Trabzon -
Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, hem ligde hem de Avrupa’da bordo-mavili kulübe yakışan başarılar hedeflediklerini söyledi.