Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2023-24 sezonu hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transferler Mislav Orsic ile Joaquin Fernandez takımla çalıştı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.07.2023 - 15:05
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2023-24 sezonu hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve pas çalışması yapıldı. Teknik direktör Nenad Bjelica yönetimindeki antrenmanın son bölümde futbolcular dar alanda çalışma yaptı.
Milli takımlarda görev alan oyuncuların katılmadığı antrenmanda yeni transferler Mislav Orsic ile Joaquin Fernandez takımla çalıştı.
Bordo-mavililer, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacakları çift antrenmanla devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Süper Lig’in 13’üncü haftasında deplasmanda oynayacağı RAMS Başakşehir maçının hazırlıklarına devam etti. -
Transferde genç isimlere yönelen Trabzonspor'da ara transfer dönemi için de flaş bir isim gündeme geldi. Bordo-mavili ekibin Rennes forması giyen genç stoper için harekete geçmeye hazırlandığı iddia edildi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trabzonspor'un başarılı sol stoperi Arseniy Batagov, Avrupa ekiplerinin radarına girdi. Ukraynalı oyuncu için İtalya'dan dev bir takımın 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı öne sürüldü. İşte detaylar... -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı RAMS Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürürken, raporları temiz çıkan savunma oyuncu Batagov’un antrenmanlara katılması teknik ekibi sevindirdi.