Trabzonspor'dan Trabzon Kent Sempozyumu'na destek
Trabzonspor Kulübü, 7-9 Kasım tarihlerinde yapılacak "Trabzon Kent Sempozyumu"na destek vereceğini açıkladı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.05.2023 19:44
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Mimar Mühendisler Odaları Birliğine bağlı yaklaşık 15 bin üyesi bulunan odaların başkanlarından oluşan Trabzon İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin bordo-mavili kulübü ziyaret ettiği belirtildi.
Asbaşkan Zeyyat Kafkas, başkan yardımcısı Ali Haydar Gedikli ve yönetim kurulu üyesi Derviş Köz'ün yer aldığı görüşmede, Trabzon'un en önemli markası Trabzonspor'un da sempozyumda yer almasına karar verildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Kafkas, spor, sanat ve özellikle de futbol kenti Trabzon için Trabzonspor'un her alanda pozitif etki yapan bir güç olduğunu vurgulayarak, sempozyum için oluşturulacak yürütme kurulunda yer alıp gereken desteği vereceklerini kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor. -
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, "Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu olarak, Başkanımız Ertuğrul Doğan'ın kulübümüzün hak ve menfaatlerini koruma noktasında ortaya koyduğu haklı ve kararlı duruşunun yanında olduğumuzu kamuoyuna açıkça ifade ediyoruz." dedi. -
Trabzonspor, milli arayı boş geçmedi. Fırtına, dostluk maçında İrlanda'dan kardeş kulübü Drogheda United'ı konuk etti. Trabzonspor ile Drogheda United arasında oynanan mücadeleden konuk ekip 1-0'lık skorla galip ayrıldı. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi.