TRANSFER HABERİ: Trabzonspor'da stopere yeni aday Erik Sviatchenko!
Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Midtjylland’da forma giyen stoper Erik Sviatchenko’yu gündemine aldı.Danimarka ekibinde 2 yıl kontratı kalan 30 yaşındaki oyuncu, kaptanlık pazubandını takıyor. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.07.2022 - 10:12
- Güncelleme Tarihi: 19.07.2022 - 10:15
Sağ stoper transferini Avusturya kampına yetiştirmeyi hedefleyen Trabzonspor, geniş bir liste üzerinden görüşmelere devam ediyor. Yabancıda Felipe, Boateng ve Marlon için yapılan görüşmelerden sonuç alamayan bordo-mavililer, Kaan Ayhan cephesinde de Sassuolo'nun yüksek talepleri nedeniyle geri adım atmıştı.
Yeni Asır'ın habeirne göre, Karadeniz ekibinin gündemine gelen son isim ise Erik Sviatchenko oldu. Fırtına'nın 2 sezon önce transferini gerçekleştirmek adına yoğun uğraş verdiği Sviatchenko, son anda kulübü Midtjylland'da kalmıştı. Danimarka ekibinde 2 yıl kontratı kalan 30 yaşındaki oyuncu, kaptanlık pazubandını takıyor.
DANİMARKA MİLLİ TAKIMI'NDA OYNADI
Trabzonspor Futbol İzleme Komitesi'nin olumlu rapor verdiği 1.85'lik stoperin şartları araştırılıyor. Danimarka temsilcisi Midtjylland Kulübü'nün bonservis talebini öğrenecek olan Trabzonspor, beklediği geri dönüşü alırsa, harekete geçecek. Danimarka Milli Takımı'nın formasını 5 kez terleten Sviatchenko, geçen sezon tam 41 resmi maçta oynadı, 6 gollük de skor katkısı sağladı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un sezon başında Bastia’dan 5.5 milyon euro’ya transfer ettiği Christ Inao Oulai ile Bayern Münih ve Manchester City’nin ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor'da transfer harekatı devam ediyor. Bu doğrultuda bordo mavililerin scout ekibinden Eren Mert ile Orhan Kaynak futbolcu takibi için Fransa’ya gitti. İkilinin hedefinde ise Jeremie Boga ve Wesley Said var. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor'un deneyimli isimlerinden Okay Yokuşlu, basın mensuplarının sorularını cevapladı. -
Dünya Çocuk Günü nedeniyle Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan anlamlı paylaşımlar geldi.