Trabzonspor'da Azarovi sesleri! Arçil ve Şota devreye girdi...
Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Trabzonspor'da sol bek transferi için transfere hız verildi. Bu doğrultuya göre Gürcü futbolcu Irakli Azarovi için temaslara başlanırken, bordo-mavili takımın efsane futbolcuları Arçil ve Şota da bu transferde devreye girdi. (TS spor haberleri)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.01.2022 - 06:40
Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Karadeniz temsilcisi devre arasında eksik gördüğü yerleri tamamlamak için yoğun şekilde uğraşıyor.
Fotomaç'ın derlediği habere göre teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği rapor doğrultusunda hareket eden yönetim, sol bek mevkii için Tymoteusz Puchacz ile görüşmüştü.
Polonyalı oyuncudan "Evet" yanıtı alan Trabzonspor, Union Berlin'in 4 milyon euro'da diretmesi üzerine masadan kalkmıştı. Fırtına'nın gündemine bir kez daha Irakli Azarovi girdi. Gürcü oyuncu için bastırıyorlar.
SON TEKLİF YAPILDI
Trabzonspor, İrakli Azarovi için Dinamo Batumi'ye son teklifini yaptı. Bu rakamın 1 milyon euro'nun üzerinde olduğu kaydedildi. 19 yaşındaki oyuncuda en büyük pürüz menajeri. Irakli'nin menajeri oyuncusunu Rus pazarına götürmek istiyor.
Karadeniz ekibi devreye Gürcü futbolunun efsaneleri Arçil-Şota Arveladze'yi soktu. Bir dönem Trabzonspor'da oynayan ikizler, Azarovi ile görüşerek kariyeri için rotasını bordo-mavili kulübe kırmasını önerdiler. Sezon başı da istenmiş, transferi son anda yatmıştı.
KIRMIZI GÖRMEDİ
Irakli Azarovi bir savunma oyuncusu olmasına rağmen temiz futboyula biliniyor. 19 yaşındaki oyuncu henüz kariyerinin başlangıcında ancak sakar bir isim değil. İrakli Azarovi henüz kırmızı kartla hiç oyun dışında kalmadı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Trabzonspor konuk ettiği Corendon Alanyaspor'a mağlup oldu. İşte detaylar... -
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Corendon Alanyaspor'a karşı alınan mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Son dakika Trabzonspor haberleri: Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 1. hafta maçında Trabzonspor ile Corendon Alanyaspor karşılaştı. Konuk takım mücadeleden 1-0'lık zaferle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç gazetesi yazarları, Trabzonspor-Corendon Alanyaspor maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (TS spor haberi)