Trabzonspor'dan transferde Caulker hamlesi! İlk görüşme gerçekleşti
Spor Toto Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde yeni sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor. İlk etapta defans bölgesini güçlendirmek isteyen Fırtına, bonservisi elinde olan Steven Caulker ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.05.2021 01:55
Sezon bitti, transfer dönemi başladı... Trabzonspor gelecek yılın kadrosunu bir an önce kurmak için kolları sıvadı. Fotomaç'ın haberine göre; Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği listeye bağlı olarak hareket eden bordo-mavili idareciler, Alanyaspor'da müthiş sezonlar geçiren Steven Caulker ile resmi görüşmelere başladı. Akdeniz temsilcisiyle sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki futbolcuya şartları soruldu. İdareciler, Caulker'a Trabzonspor'un ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın planlarını anlatarak tecrübeli oyuncuyu ikna çalışmalarına başladı. Caulker'ın Trabzonspor'un ilgisinden dolayı bir hayli memnun olduğu kaydedildi.
DEVLER PEŞİNDE
Steven Caulker, İstanbul'da bir araya geldiği Trabzonsporlu idarecilere şu aşamada "Evet" ya da "Hayır" demedi. Çünkü bonservisi elinde olduğu için onu isteyen tek kulüp Karadeniz temsilcisi değil. Fenerbahçe ve Beşiktaş da İngiliz futbolcuyla yakın temasta. Tecrübeli oyuncu kararını kısa sürede vermek istemiyor. Kendisini isteyen tüm kulüplerle görüştükten sonra kariyeri ile ilgili yol haritasını çizecek. Caulker'a İngiltere'den de talipler var ancak parlak kariyerini Ada'da baltalayan tecrübeli oyuncu için Türkiye'de kalmak şu aşamada onun için en mantıklı seçenek olarak görülüyor.
FORMA ENDİŞESİ
Steven Caulker kariyerinin bu döneminde bir sıçrama yapmak istiyor. Ancak Beşiktaş'ta Vida-Welinton, Fenerbahçe'de Serdar Aziz-Szalai, Trabzonspor'da ise Hugo-Edgar ikilileri var. Alanyaspor'da forması garanti olan 29 yaşındaki futbolcu düzenli şekilde forma giyebileceği bir kulübe transferini istiyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK, Papara Park'ta karşı karşıya geldi. Bordo-mavili ekip, taraftarı önünde oynadığı mücadeleyi 2-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu. Thomas Reis yönetiminde üst üste 7. galibiyetini elde eden Fırtına, zirve takibini sürdürdü. Spor yazarları mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Euro Club Index, Trendyol Süper Lig'de 2026-2027 sezonunda şampiyon olması beklenen takımı ve tüm kulüplerin sezon sonunda ulaşacağı tahmini puanları açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek ligde üst üste 5. galibiyetibi aldı ve 22 puana yükseldi. -
Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kapsamlı bir operasyon hazırlıyor. Bordo-mavililerin orta saha ve forvetin yanı sıra savunmaya da takviye yapması beklenirken Abdoulaye Doumbia, Eddy Doue ve Richarlison transfer gündemindeki isimler arasında yer alıyor.