Son dakika spor haberleri: Trabzonspor'dan tam isabet transfer! Gol makinesi geliyor...
Son dakika spor haberleri: Bu sezon Abdullah Avcı'nın gelişiyle birlikte yükselişe geçen Trabzonspor gelecek sezon için üst üste transfer bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililer son olarak İtalya Serie A'ya damga vuran dev golcü için harekete geçti. İşte detaylar... (TS spor haberleri)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.04.2021 15:47
Benik Afobe'nin kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından yolları ayıracak olan Trabzonspor'da santrfor bölgesine en az 1 takviye yapılacak.
Takıma doğrudan katkı verecek bir ismi kadrosuna katmak için kolları sıvayan bordo-mavililer aradığı ismi İtalya'da buldu.
Karadeniz devi, bu sezon Serie A'da attığı gollerle lige damga vuran golcünün transferi için düğmeye bastı.
GÖRÜŞMELER BAŞLADI!
A Spor'un haberine göre Trabzonspor, İtalya Serie A ekiplerinden Crotone forması giyen Nijeryalı Simy ile görüşmelere başladı.
DEĞERİNİ KATLADI!
28 yaşındaki Simy, bu sezon ligde 33 maçta attığı 19 golle dikkatleri üzerine çekerken piyasa değerini de katladı.
Nijeryalı santrforun 2.5 milyon euro olan Transfermarkt piyasa değeri 23 Mart itibarıyla 4 milyon euro şeklinde güncellendi.
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmeyi çok istediği 1.98 boyundaki dev golcünün kulübüyle sözleşmesi 2022'nin haziran ayında bitecek.
Tam adı Simeon Tochukwu Nwankwo olan Nijeryalı santrfor, 4 kez milli takım formasını giydi.
28 yaşındaki golcü, 2019-20 sezonunda İtalya Serie B'de attığı 20 golle sezonu gol kralı olarak tamamladı. Öte yandan 2015-16 yılında Liga Portugal 2'de Gil Vicente formasıyla 20 gole ulaştı ve yine sezonu gol kralı olarak tamamladı.
Kariyerinde şimdiye kadar 326 maçta forma giyen Simy, toplam 115 gol ve 19 asistle oynadı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nin 3. haftasında yarın sahasında Almanya'nın Freiburg takımı ile karşılaşacak. -
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Fikret Saral, bordo-mavili takımın şampiyonluk yarışındaki iddiasını vurgularken teknik direktör Thomas Reis ve futbolculara güvendiklerini belirtti. Saral, Freiburg maçı öncesi Avrupa hedeflerini de açıklarken TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun taraftarlarla ilgili sözlerine tepki gösterdi. -
Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nin 3'üncü haftasında yarın karşılaşacağı Freiburg maçının hazırlıklarını tamamladı.