Fransa'da Trabzonspor çılgınlığı! 5 isme talip oldular
Fransız kulüpleri, Trabzonspor'un eski yıldızları Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın Lille forması altında gösterdikleri etkili performansın ardından Karadeniz ekibinde forma giyen 5 isme talip oldu. İşte detaylar...
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.12.2020 01:57
Trabzonspor'un eski iki oyuncusu Lille'de golleri sıraladıkça Fransız kulüpleri bordo- mavili kulübün önünde sıra oluyor. Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın performansları sayesinde scoutlar, Karadeniz ekibinin maçlarına abone oldular. Peki hangi takım, hangi oyuncuları istiyor?
Abdülkadir Ömür: Lyon ve Lille peşinde. Sakatlıklar onu en parlak olduğu dönemden geri götürse de yüksek potansiyeli cezbediyor. İki ekip de resmi teklif için en doğru zamanı kolluyor.
Edgar IE: Yusuf transferinde Lille'den gelen Edgar, Saint Etienne'nin yakın takibinde. Yeşiller, Edgar için 2 milyon euro'yu gözden çıkarmış durumda. Fırtına bu rakamı düşük buluyor.
Uğurcan Çakır: Avrupa'nın en gözde kalecilerinden biri. Pandemi sebebiyle yüksek teklif almadı ancak yakın gelecekte 20 milyon euro'lara gidebilir. Rennes onu kardosunda görmek istiyor.
Ekuban: Ganalı yıldız yaşı, güçlü fiziği ve deparlarıyla Fransa'nın önemli ekibi Marsilya'nın gündemine girdi. Trabzonspor 1 milyon euro'ya aldığı oyuncusundan 8 milyon euro bekliyor.
Serkan Asan: 20 yaşındaki sağ bek Lille'in listesinde. Zeki Çelik yüksek rakamlara satılırsa Lille de Serkan Asan için Trabzonspor'un kapısını çalacak. Onun hakkında da raporlar hazırlanıyor.
(Fotomaç)
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, bordo-mavili kulüpte beklentilerin yüksek olduğunu belirterek, "Ben baskıyı seviyorum. Benim için en güzel şey, maçtan sonra insanların mutlu olduğunu ve yüzlerinin güldüğünü görmek" dedi. -
Trabzonspor'un başarılı stopere Chibuike Nwaiwu için talipler çıkmaya devam ediyor. İngiliz basını peşinde olan kulüpleri duyurdu. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, bordo-mavili kulübün 19 yaş altı takımı oyuncularıyla bir araya geldi. -
Trabzonspor'da Franculino Dju'nun yokluğunda gözler Paul Onuachu'ya çevrildi. Teknik direktör Thomas Reis, tecrübeli golcüyle özel bir görüşme gerçekleştirerek kendisine güvendiğini belirtti.