Trabzonspor'dan İngiltere'ye transfer çıkarması! Eddie Newton devrede
Savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gözünü İngiltere'ye çevirdi. Bordo-mavililer, Chelsea forması giyen Ethan Ampadu ve geçtiğimiz günlerde aynı takıma transfer olan ancak Mavilerin kiralamayı düşündüğü Malang Sarr'dan birini kadrosuna katmak için harekete geçti.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.08.2020 00:50
Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton savunmaya ısrarla transfer istiyor. Yönetim öncelikle bu bölgeden Majid Hosseini ve Gaston Campi'yi satmayı planlıyor. Ancak henüz görüşülen takımlarla anlaşmaya varılamadı. Daha fazla vakit kaybetmek istemeyen bordo-mavililer, Eddie Newton'ın eski kulübü Chelsea'nin kapısını çalarak stoperlerden birini kiralamak istediklerini ilettiler. Hedefteki isimler Mavilerin yeni transferi Malang Sarr ve kiralık sözleşmesi bitip Londra'ya dönen Ethan Ampadu. Temaslar giderek daha sık hale geliyor.
ESKİ KULÜBÜYLE BİZZAT GÖRÜŞECEK
Bordo-mavili yönetim, Chelsea idarecileriyle masadayken teknik direktör Eddie Newton da transferin gerçekleşmesi için yardımcı oluyor. Newton'ın Chelsea yönetimiyle bizzat görüşeceği ve eski kulübünden kendilerine bir oyuncu kiralamaları için aracı olacağı kaydedildi. Fırtına'nın istediği Malang Sarr önceki gün Chelsea'ye transfer oldu. 21 yaşındaki futbolcu güçlü fiziği ve hızıyla biliniyor. Kolay kolay adam geçirmiyor. Ampadu da ilk hamlesi çok iyi olan bir stoper. Newton iki isimden birini istiyor. Vitor Hugo da gündemdeki yerini koruyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Aynı gün oynanan maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da galip gelirken Süper Lig'de zirve yarışı karıştı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-0 geriden gelerek 4-3 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktör Thomas Reis yönetiminde zirve yarışına ortak olma yolunda önemli bir adım attı. Bordo-mavililer, Alman çalıştırıcıyla yakaladığı çıkışla dikkat çekerken Reis, kulüp tarihine geçen bir başarıya imza attı. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu. 7 golün çıktığı mücadelede kazanan taraf 4-3'lük skorla bordo mavililer oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Karadeniz derbisinde yaşananları ve Trabzonspor'un müthiş geri dönüşünü değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 4-3 mağlup etti. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan bordo-mavililer, ikinci yarıdaki etkili performansıyla geri dönüşe imza atarken Franculino Dju attığı iki golle galibiyette başrol oynadı.Trendyol Süper Lig'in gelecek haftasında Trabzonspor, sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Çaykur Rizespor ise deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.