Marlon Rodrigues resmen Trabzonspor'da!
Trabzonspor, daha önce görüşmelere başladığı Marlon Rodrigues'i satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiraladığını açıkladı. Bordo-mavililer Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) oyuncunun mali şartlarını bildirdi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.08.2020 12:34
- Güncelleme Tarihi: 12.08.2020 13:28
Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor bir ismi daha kadrosuna kattı. Bordo-mavililerin resmi kanallardan yaptığı açıklamada "Profesyonel futbolcu Marlon Rodrigues Xavier'in, kulübümüze satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Fluminense Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Ayrıca Marlon Rodrigues Xavier ile 1+3 yıllık anlaşma yapılmıştır." ifadelerine yer verildi.
Oyuncuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şu açıklamaları yaptı:
"Profesyonel futbolcu Marlon Rodrigues Xavier'in, 2.000.000.-EUR satın alma opsiyon hakkı kulübümüze ait olmak üzere 1(Bir) yıl süreyle geçici transferi konusunda, Fluminense Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Fluminense Kulübüne kiralama bedeli olarak, 150.000.-EUR ödenecektir. Satın alma opsiyonunun kullanılması ve futbolcunun başka bir kulübe kesin transferi/kiralanması halinde, Fluminense Kulübüne, kesin transfer/kiralama tutarının %10'u kadar satış payı ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla."
Oyuncuya ödenecek tutarlar şu şekilde:
"Profesyonel futbolcu Marlon Rodrigues Xavier ile 1+3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya;
2020/21 futbol sezonu için 480.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Kesin transferin gerçekleşmesi halinde;
2021/22 futbol sezonu için 550.000.-EUR garanti ücret,
2022/23 futbol sezonu için 600.000.-EUR garanti ücret,
2023/24 futbol sezonu için 650.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK, Papara Park'ta karşı karşıya geldi. Bordo-mavili ekip, taraftarı önünde oynadığı mücadeleyi 2-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu. Thomas Reis yönetiminde üst üste 7. galibiyetini elde eden Fırtına, zirve takibini sürdürdü. Spor yazarları mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek ligde üst üste 5. galibiyetibi aldı ve 22 puana yükseldi. -
Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kapsamlı bir operasyon hazırlıyor. Bordo-mavililerin orta saha ve forvetin yanı sıra savunmaya da takviye yapması beklenirken Abdoulaye Doumbia, Eddy Doue ve Richarlison transfer gündemindeki isimler arasında yer alıyor. -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi)