Kaan’a ziyaret
Fırtına'da başkan Ahmet Ağaoğlu, genç-yaşlı tüm takımla yakından ilgileniyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.06.2020 06:40
Fırtına'da başkan Ahmet Ağaoğlu, genç-yaşlı tüm takımla yakından ilgileniyor. Bordo-mavili kulübün başkanı dün de omzundan ameliyat olan Kaan Moradaoğlu'nu ziyaret etti. 17 yaşındaki futbolcuya geçmiş olsun dileklerini iletti. Ağaoğlu "Kaan hem okulunda hem de futbolda çok başarılı. İnşallah tedavi sürecini bir an önce atlatacak ve daha da güçlenerek aramıza katılacak" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi lig aşamasının 2. haftasında sahasında Hearts ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Dev karşılaşmada takımının 2. golünü kaydeden Muhammed Salah, maçın ardından Beşiktaş'a transfer olma süreciyle ilgili göndermede bulundu.