Trabzonspor'un gözü Mustafa Kapı'da
Trabzonspor, G.Saray ile sözleşmesi sezon sonunda sona bitecek ve kulübüyle sözleşme uzatmaya sıcak bakmayan Mustafa Kapı’nın peşini bırakmıyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.04.2020 - 06:40
- Güncelleme Tarihi: 26.04.2020 - 09:18
Galatasaray ile sözleşmesini uzatmak istemediği için kadro dışı bırakılan 17 yaşındaki oyuncu Mustafa Kapı ile birçok kulüp ilgilenirken, Trabzonspor da devreye girdi.
Takvim'in haberine göre; Genç oyunculara yaptığı yatırım ile dikkat çeken Bordo- Mavililer Mustafa Kapı'ya, "Kadromuzdaki genç oyuncuların performansı ve onlara verdiğimiz değer ortada. Sözleşmen sona erdiğinde seni kadromuza katmak istiyoruz" teklifinde bulundu. Karadeniz Fırtınası tarafından yapılan teklife sıcak baktığı iddia edilen genç orta saha oyuncusunun, "Avrupa'ya gitme hayalim" var dediği de öğrenildi.
17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin bitmesinin ardından kendisiyle bir süredir görüşme halinde olan birçok Avrupa kulubü ile bir görüşme yapacağı eğer Avrupa hayali gerçekleşmezse Trabzonspor fikrine sıcak baktığı iddia edildi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor son dakika transfer haberleri: Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın ayrılığının ardından kaleci arayışları sürüyor. Bordo-mavililerde bu noktada RAMS Başakşehir'in kalecisi Muhammed Şengezer'in ismi öne çıktı. İşte ayrıntılar... (TS Spor haberleri) -
Trabzonspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği Ernest Muçi, Trabzon'a geldi. İşte o anlar... -
Trabzonspor'da önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. Bordo-mavili ekibin Manchester United'ın kalecisi Andre Onana'nın kiralık transferi için İngiliz ekibiyle sözlü anlaşmaya vardığı öğrenildi. İşte detaylar... -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)