Trabzonsporlu futbolcular mest oldu
Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da taraftarların, yoğun kar yağışına rağmen takımı büyük coşku ile karşılaması oyuncuları şaşırttı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.02.2020 01:02
Takımın Gençlerbirliği mağlup ederek haftayı altın değerinde üç puanla tamamlaması taraftarları fazlasıyla mutlu etti. Bordomavili kafile Trabzon'daki hava muhalefeti nedeniyle uçakla Samsun'a gitti ve geceyi orada geçirdikten sonra karayolu ile Trabzon'a geldi. Taraftarın şehrin girişinde yaptığı karşılama töreni birçok futbolcuyu şaşırttı. Futbolcuların kendi arasındaki diyalogları yaşadıkları heyecanı gösterdi. Birçok futbolcu, "Şu an böyleyse şampiyonluğa ulaşırsak ne olacak" yorumu yaptı. Trabzonlu oyuncular, yabancılara şampiyon olmaları halinde havalimanından şehre sabaha kadar gidemeyebileceklerini anlattı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un yeni transferi dünyaca ünlü futbolcu Mohamed Salah, bordo mavili formayı giydi. İşte Mısırlı yıldızın o görüntüleri... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Alexander Sörloth transferine ilişkin çıkan iddialara açıklık getirdi. Doğan, Norveçli golcünün bordo-mavili kulübün transfer gündeminde yer almadığını belirterek haberleri yalanladı. -
Trabzonspor, Mohamed Salah transferini sonuçlandırmak için geri sayıma geçerken, bordo-mavililerden bir dünya yıldızı hamlesi daha geldi. Karadeniz devi, Avrupa futbolunun önemli golcülerinden biri için de girişimlerini hızlandırdı ve iki yıldızı aynı uçakla Türkiye'ye getirmeyi planlıyor. -
Trabzonspor'un yeni transferi Mohamed Salah İstanbul'a geliyor. Mısırlı futbolcuyu taşıyan uçak Mykonos'tan havalandı. Öte yandan 34 yaşındaki oyuncu uçakta bordo mavili taraftarlara seslendi ve "Trabzon hazır mısın? Sizi duyuyorum. Çok yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon." ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)