Abdülkadir Parmak ve Onazi'den erken start
İki oyuncu sezonu erken açıp tesislerde çalışmalara başladı. Hedef; kampa arkadaşlarından bir adım önde gitmek
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.06.2019 08:02
Abdülkadir Parmak ile Ogenyi Onazi yeni sezonu erken açtılar... İki oyuncu, takım arkadaşları tatillerini sürdürürken çalışmalara başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düz koşu yapıp, kondisyon programı uygulayan ikiliden Abdulkadir, 3 Temmuz'da başlayacak kampa diğer futbolcuların bir adım önünde gitmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz sezon aşil tendonu kopan ve ağır bir ameliyat sonrası uzun bir tedavi dönemi geçiren Onazi ise formasını tekrar geri almak istiyor.
Öte yandan Trabzonspor'dan Adem Enes İbrahimağaoğlu, Ümit Bayraktar ve Semih Çeliktürk, Türkiye Futsal U19 Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi. Pazar günü İstanbul'da toplanacak olan U19 Futsal Milli Takımı, 5-7 Temmuz tarihlerinde UEFA U19 Futsal Avrupa Şampiyonası'nın ev sahibi Letonya ile Letonya'da hazırlık maçları yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, devre arası transfer çalışmalarında genç ve potansiyelli isimlere yönelirken HJK'nın 19 yaşındaki orta sahası Pyry Mentu'yu radarına aldı. Bu sezon 18 lig maçında 1 gol ve 3 asist üreten Finlandiyalı oyuncu, çok yönlü yapısıyla dikkat çekiyor. -
Trabzonspor’un genç yıldızı Aral Şimşir, bordo-mavili kulübü tercih etmesinde kulübün tarihi ve büyüklüğünün yanı sıra kendisine 4-5 yıldır gösterilen ilginin de etkili olduğunu belirterek, "Her transfer döneminde benimle ilgilenmeleri ve beni ne kadar çok istediklerini hissettirmeleri kararımı kolaylaştırdı" dedi. İşte o sözler... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Savunma ve orta sahadaki sakatlıklar nedeniyle ara transfer döneminde bu bölgelere takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde teknik direktör Thomas Reis'in orta saha için Stuttgart forması giyen Atakan Karazor'u istediği öğrenildi. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)