Muharrem Usta, Novak'ı getirmeye gidiyor
27 yaşındaki Çek sol bek ile anlaşan bordo-mavili yönetim, kulübü Midtjylland ile masaya oturup transferi bitirecek.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.01.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 12.01.2018 01:37
Trabzonspor'un kadrosuna katmayı çok istediği sol bek Filip Novak için kulübü FC Midtjylland henüz ikna edilemedi. Oyuncuyla birçok konuda anlaşılmasına rağmen kulübüyle alakalı sorunları çözemeyen bordo- mavililerde Başkan Muharrem Usta'nın yurt dışına çıkmaya hazırlandığı öğrenildi.
İlk olarak Danimarka'ya giderek burada Midtjylland yetkilileri ile görüşmesi planlanan Usta'nın oyuncu için hem bonservis hem de kiralık olmak üzere iki farklı yeni teklif sunacağı belirtildi. Midtjylland ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu için Karadeniz ekibi önce 1 milyon euro önermiş, kabul edilmeyince de rakamı 1.5 milyon euro'ya çıkarmıştı.
YÖNETİMİ ÇAĞRI YAPMIŞTI
Novak, menajeri aracılığı ile Trabzonspor'a "Gelmek istiyorum ama bu iş bir an önce neticelenmeli. Durumumun netleşmesini istiyorum" haberi göndermişti. Novak transferine son şeklini vermek isteyen Başkan Usta'nın daha sonra kanat takviyesi için belirlenen isimlerle temasa geçmesi bekleniyor.
FOTOMAÇ
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı. -
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi lig aşamasının 2. haftasında sahasında Hearts ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Dev karşılaşmada takımının 2. golünü kaydeden Muhammed Salah, maçın ardından Beşiktaş'a transfer olma süreciyle ilgili göndermede bulundu.