Dinamo Joao Pereira
İlk yarıda Trabzonspor’un en çok forma giyen futbolcusu olan 33 yaşındaki sağ bek, Antalya’da da en çalışkan isimlerin başında geliyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.01.2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 10.01.2018 01:57
Trabzonspor'un Antalya kampına Joao Pereira damgasını vurmaya başladı. İzinde Portekiz'de çalışmalarına devam eden 33 yaşındaki sağ bek ikinci yarıda da takımın değişmez ismi olacağının sinyalini de verdi.
Bordo-kavili takımda ligin ilk yarısında 17 maçın tamamında 90'ar dakika olmak üzere bin 530 dakika sahada kalmayı başaran tek futbolcu olan Pereira, için teknik direktör Rıza Çalımbay "Herkesin örnek alması gereken bir isim" ifadelerini kullandı. Bu arada sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Pereira ile kamp dönüşünde masaya oturulacak ve sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak.
BURADA ÇOK MUTLUYUM
Konu ile ilgili de Pereira, "Trabzonspor'u çok seviyorum ve burada devam etmek istiyorum. Bu konuda yönetim ile durum değerlendirmesi yaptık. Her şey yolunda gözüküyor. Elimden geldiğince takıma yardımcı olmak istiyorum ve zorlu ikinci yarıya da hazırım" açıklamasını yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Dev karşılaşmada takımının 2. golünü kaydeden Muhammed Salah, maçın ardından Beşiktaş'a transfer olma süreciyle ilgili göndermede bulundu. -
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi lig aşamasının 2. haftasında sahasında Hearts ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.