Muhteşem N'Doye
1 gol atıp, 1 de nefis asist yapan Senegalli, zaferin mimarlarından oldu.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.11.2017 - 00:39
- Güncelleme Tarihi: 20.11.2017 - 02:00
Fırtına'nın Senegalli forvet Dame N'Doye maçın kahramanlarından biriydi. 32 yaşındaki futbolcu, takımın ilk golünü kaydetmesinin yanında Burak'ın attığı ilk golde de nefis bir pas verip bu sezonki ilk asistini gerçekleştirdi. Gol sayısını ligde 2, toplamda 4'e yükselten N'Doye, diğer sayısını da Galatasaray derbisinde atarak zaferde başrol oynamıştı. Oyun içinde zaman zaman yaptığı ara paslarla yine Burak'ı golle buluşturmak için uğraşan bordo- mavili oyuncu 71'de yerini Rodallega'ya bıraktı. N'Doye'un oyundan alınması eleştirildi.
FOTOMAÇ
DİĞER HABERLER
-
Bordo-mavililer Fransız ekibi Bastia'dan yapılan Oulai transferini resmen duyurdu. Detaylar birazdan... -
Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, orta saha transferinde mutlu sona çok yakın. Fırtına, Renato Sanches transferinde görüşmeleri sürdürüyor. İşte detaylar... -
Oulai transferinin ardından orta sahaya bir hamle yapmak isteyen Trabzonspor'da sürpriz bir iddia gündeme geldi. Bordo-mavili ekibin Botafogo'nun 10 numarası Jefferson Savarino'yu listesine aldığı iddia edildi. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında 24 Ağustos Pazar günü sahasında Hesap.com Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.