Fatih Tekke'den Fenerbahçelileri kızdıran sözler
Trabzonspor'un efsane oyuncularından teknik direktör Fatih Tekke, Fenerbahçe müzesindeki hırsızlık olayıyla ilgili sarı-lacivertlileri kızdıracak sözler söyledi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.01.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 11.01.2017 22:06
Trabzonspor'un efsane oyuncularından teknik direktör Fatih Tekke, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programına konuştu.
"HAYIR DEMEMİZ SÖZ KONUSU OLAMAZ"
İlk olarak gündeme gelen sportif direktörlük iddiaları ve Trabzonspor'un ligdeki durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Tekke, "Sezon öncesi zaten birçok konuyu konuştuk. Başkanımız aradı ve sportif direktörlük kursu için benim ismimi verdi. Resmi bir temasımız olmadı. Trabzonspor bize ne derse hayır dememiz söz konusu olamaz. Sportif direktörlük konusunu başkanımızla geçen sezon başında konuşmuştuk şu andaki durumunda zaten bir farkı yok. Trabzonspor'un durumu zaten malum. Transferlere bu kadar para harcanması yanlış. Trabzonspor'un ve ülke futbolunun uzun vadede planlamaya ihtiyacı var" dedi.
"TARAFTARIMIZ MALINI ALMAYA GİTMİŞTİR"
Fenerbahçe müzesinden 2011 sezonu şampiyonluk kupasını çalma girişimiyle ilgili de yorum yapan Tekke, "O kupa zaten çalınmıştı. Başkaları çalmıştır o kupayı taraftarımız malını almaya gitmiştir. O kupa zaten çalınmamış mıydı? 2010/11 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. O sezon yaşananlar belli, bu konuyu sürekli gündeme getirmekte doğru değil" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı Akyazı'da 2-0 yenerek galibiyete uzandı. Maçın ardından Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Trabzonspor'un galibiyetini ve hakem Cihan Aydın'ın performansını yorumladı. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar... -
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi lig aşamasının 2. haftasında sahasında Hearts ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Dev karşılaşmada takımının 2. golünü kaydeden Muhammed Salah, maçın ardından Beşiktaş'a transfer olma süreciyle ilgili göndermede bulundu.