Samsunspor 4-1 Keçiörengücü (MAÇ SONUCU-ÖZET) | Samsunspor şampiyonluğunu ilan etti!
Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Samsunspor sahasında Keçiörengücü'yle kozlarını paylaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 4-1'lik skorla kazandı ve bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.04.2023 15:32
- Güncelleme Tarihi: 23.04.2023 15:37
Spor Toto 1. Lig'in 34. hafta karşılaşmasında Samsunspor, Ankara Keçiörengücü'nü ağırladı. Mücadeleyi kırmızı-beyazlılar 4-1 kazandı.
Samsunspor'a galibiyeti getiren golleri Mücahit Albayrak, Douglas Tanque, Osman Çelik ve Moryke Fofana kaydetti. Başkent ekibinin tek golü ise Anderson Cordeiro'dan geldi.
Bu sonucun ardından lider Samsunspor 69 puana yükseldi. Keçiörengücü ise son 5 maçta 4. yenilgisini aldı ve 50 puanda kaldı.
Ligin bir sonraki maçında Samsunspor deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Keçiörengücü ise sahasında Manisa FK'yı ağırlayacak.
DİĞER HABERLER
-
İstanbulspor’da Manisa FK maçının ardından göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki Elvin Mendy’den sevindirici haber geldi. -
1. Lig'de gösterdiği performans Süper Lig'e dönmenin hesaplarını yapan Bursaspor'da flaş bir iddia gündeme geldi. Yeşil-beyazlıların Fransız yıldız Paul Poga ile ilgilendiği belirtildi. MLS’den de talipleri bulunan 33 yaşındaki oyuncu için temaslar başladı. İşte detaylar... -
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Tolga Kalender, hayatını kaybetti. -
Kayserispor ile sözleşmesini fesheden 32 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu Carlos Mane’nin 75 bin Euro alacağından dolayı sarı-kırmızılı takıma transfer yasağı geldi. Kayserispor’un FIFA’daki toplam dosya sayısı 4’e yükseldi.