Giresunspor Cristian Tanase'yi renklerine bağladı
Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor'da transfer çalışmaları sürüyor. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren yeşil-beyazlı ekip transfer çalışmaları kapsamında görüştükleri Cristian Tanase ile her konuda anlaşarak renklerine bağladı.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.01.2019 19:55
Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren transfere ilişkin yaptığı açıklamada, "Cristian Tanase'yi 1,5 yıllığına renklerimize bağladık anlaşma şimdiden her iki taraf içinde hayırlı olsun" dedi.
Türkiye'de Sivasspor ve Kardemir Karabükspor formalarını giyen ve sezon başında Eskişehirspor ile anlaşan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu çotanakların kampına katıldı.
DİĞER HABERLER
-
Kayserispor, eski futbolcusu Gideon Jung'un 120 bin euro'luk alacağı nedeniyle FIFA tarafından transfer yasağı cezası aldığını açıkladı. -
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, Mario Lemina'nın kardeşi Noha Lemina ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. -
Trendyol 1. Lig takımlarından Sivasspor, FIFA’dan 3 dönem daha transfer yasağıyla cezalandırıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol 1. Lig'de 2026-2027 sezonu fikstürü çekildi.