Son dakika... Fenerbahçe - Trabzonspor maçının hakemi belli oldu!
Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan son dakika açıklamasında; 3. haftanın sonucu merakla beklenen mücadelelerinden biri olan Fenerbahçe - Trabzonspor maçına Fırat Aydınus atandı. VAR Hakemi olarak ise Ali Palabıyık'ın görev yapacağı duyuruldu.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.08.2019 12:19
- Güncelleme Tarihi: 28.08.2019 13:13
TFF tarafından 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Son dakika geçilen habere göre; 3. haftanın en önemli karşılaşması olarak öne çıkan ve 1 Eylül Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor maçını Fırat Aydınus yönetecek. Mücadelenin VAR Hakemi ise Ali Palabıyık.
İŞTE SÜPER LİG'DEKİ 3. HAFTA MAÇLARI VE KARŞILAŞMALARDA GÖREV YAPACAK HAKEMLER:
ÖNEMLİ NOT:
Konyaspor - Antalyaspor maçının hakemi olan Ümit Öztürk, 10 Şubat 2019'da yönettiği Galatasaray - Trabzonspor maçından sonra ilk kez Süper Lig'de orta hakem olarak maç aldı.
DİĞER HABERLER
-
Kasımpaşa, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdığını açıkladı. Aralık 2025'te göreve gelen tecrübeli çalıştırıcı, lacivert-beyazlı ekibin başında çıktığı 31 maçta 10 galibiyet elde etti. -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftanın VAR kayıtları belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'de 10. haftada oynanan maçların ardından Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un şampiyonluk oranları güncellendi. Özellikle Fenerbahçe'nin, Göztepe karşısında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk oranlarında büyük bir değişim yaşandığı görüldü. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Fenerbahçe ile teknik direktörlük için anlaşmaya varan Emre Belözoğlu'na Kasımpaşa dönemindeki açıklamaları nedeniyle kötü haber geldi. Tecrübeli teknik adam, hakem ve maç görevlileri hakkındaki ifadeleri sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.