Meler ve Fırat'a yine maç yok
Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’de 20. hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Halil Umut Meler ve Fırat Aydınus’a bu hafta da maç verilmedi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.02.2019 14:26
Halil Umut Meler ve Fırat Aydınus (VAR hakemi), Başakşehir maçında Trabzonspor'u yakmıştı.
Meler, 18. haftada oynanan Trabzonspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasındaki hatalı kararları, Fırat Aydınus da aynı maçta VAR odasında yanlışlara seyirci kalarak bordo-mavili takımın 4-2'lik yenilgisinde önemli rol oynamıştı. MHK'nin iki hakemi iki haftadır kızağa çekmesi, Trabzonspor'un Başakşehir maçında hakem kurbanı olduğunu kabul ettiği şeklinde değerlendirildi.
DİĞER HABERLER
-
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, Beşiktaş karşılaşmasının ardından hakem kararlarına ve VAR sistemine tepki gösterdi. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Kocaelispor, mücadelenin 48. dakikasında penaltı bekledi ancak hakem maçı devam ettirdi. -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş’a 2-1 mağlup olan Kocaelispor’da teknik direktör Selçuk İnan, karşılaşmanın ardından hakem yönetimine sert tepki gösterdi. -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kocaelispor’u 2-1 mağlup eden Beşiktaş’ta teknik direktör Vincenzo Italiano, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.