Hakan Balta, Göztepe ile görüştü
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Sarı kırmızılılarda uzun yıllar forma giyen Hakan Balta'nın Göztepe ile görüştüğü iddia edildi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.07.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 17.07.2017 10:44
Galatasaray'da gözden çıkarılan ve Igor Tudor'un kadro dışı bıraktığı Hakan Balta'ya, Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Göztepe talip oldu.
Sporx'in haberine göre; Teknik direktörlük görevine Tamer Tuna'yı getiren Göztepe, 34 yaşındaki savunma oyuncusunun transferi için Galatasaray Yöneitmi ile görüşmelere başladı.
Tecrübeli oyuncunun adı daha önce Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ve Bursaspor ile de anıldı.
Kadro dışı kalan Hakan Balta bir süredir çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımdan ayrı olarak sürdürüyor.
2018 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Hakan Balta geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımın formasıyla 23 resmi maçta oynadı.
DİĞER HABERLER
-
TFF Hukuk Müşavirliği tarafından “bahis oynama” gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilen TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, görevinden istifa etti. -
PFDK, 29 Eylül 2026 tarihli toplantısında aldığı kararları açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 1 maç ve 100 bin TL para cezası verilirken, Lesley Ugochukwu 2 maç men cezası aldı. -
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaz transfer dönemine ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu. Yıldırım, transferi gündeme gelen yıldız futbolcular Ollie Watkins, Serhou Guirassy, Malang Sarr ve Malcom'u tek tek açıklayarak geçmişte yaşanan süreçleri anlattı. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Özhan Pulat'tan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Dalcı ile anlaşma sağlandığını açıkladı.