Arsenal'den Kjaer için teklif yapıldı
İngiliz basını, Arsenal'in Simon Kjaer için Fenerbahçe'ye 10 milyon pound'luk (12 milyon euro) teklif yaptığını yazdı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.06.2017 - 16:40
İngiliz Daily Express gazetesi, Premier Lig devi Arsenal'in Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunmacısı Simon Kjaer için 12 milyon euro'luk teklif yaptığını iddia etti.
Savunmada geçtiğimiz sezon sonlarına doğru oyuncu kıtlığı yaşayan Arsene Wenger'in özellikle talep ettiği Kjaer için Londra ekibinin girişimleri başlattığını yazan Daily Star, başarılı savunmacının AC Milan ve Inter Milan'ın da transfer listesinde olduğunu öne sürdü.
Haberde Arsenal'in teklifine sıcak bakan Fenerbahçe'nin Kjaer'in yerine Barcelona'dan Jeremy Mathieu'yü düşündüğü ve oyuncunun menajeriyle bir araya gelindiği bilgisi de paylaşıldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçının 38. dakikasında Beşiktaş'ta El Bilal Toure 38. dakikada VAR uyarısının ardından kırmızı kart gördü. İşte detaylar... -
Türkiye Futbol Federasyonu, ara transfer döneminin tarihlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu. -
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında oynanan dev derbide Trabzonspor konuk ettiği Beşiktaş ile berabere kaldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de heyecan 16. hafta maçlarıyla devam etti. İşte 16. haftanın tamamlanmasının ardından oluşan puan durumu... | Son dakika spor haberleri