Sivasspor'un yeni tip corona virüsü testi negatif!
Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor'da; futbolcular, teknik ekip, idari kadro ve çalışanlara 8. yeni tip corona virüs (Covid-19) testi yapıldı. Kırmızı-beyazlılarda tüm testler negatif çıktı.
- Sivasspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2020 18:54
Sivasspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde futbolcu, teknik heyet, idari kadro, destek ekibi ile tesislerde ve stadyumda görevli personelin corona virüsü testlerinin negatif çıktığı belirtildi.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kasımpaşa maçı öncesi A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize, idari kadromuza, destek ekibimize, tesislerimizde ve stadyumda görevli olan tüm personelimize yapılan 8. Kovid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve bu testte de hiçbir pozitif vakaya rastlanmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayırdığını duyurdu. -
Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Özbelsan Sivasspor evinde Sakaryaspor'u farklı geçti. İşte detaylar... -
Özbelsan Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Esenler Erokspor maçını kazanmaları durumunda play-off hattına gireceklerini söyleyerek, "İnşallah kalan 6 maçı da alır bize yakışır bir şekilde play-off'a gireriz" dedi. -
Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, herkesin çantada keklik gördüğü maçı kazanamadıklarını belirterek, "Bizim için kötü bir durum ve kötü bir oyun. İnşallah en kısa sürede bu yaptığımız hataların telafisini taraftarlarımıza gösteririz" dedi.