Shakhtar Donetsk 0-4 Leipzig (MAÇ SONUCU-ÖZET)
Şampiyonlar Ligi F Grubu son maçında Leipzig deplasmanda Shakhtar Donetsk'i 4-0'lık skorla geçti. Alman ekibinin gollerini 10. dakikada Christopher Nkunku, 50. dakikada Andre Silva, 62. dakikada Dominik Szoboszlai ve 68. dakikada Dani Olmo kaydetti.
- Şampiyonlar Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.11.2022 - 22:40
Alman temsilcisine galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Christopher Nkunku, 50. dakikada Andre Silva, 62. dakikada Dominik Szoboszlai ve 68. dakikada Dani Olmo kaydetti.
Bu sonucun ardından Leipzig 10 puana ve ikinci tura yükseldi. 6 puanda kalan Shakhtar Donets yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.
İşte grupta oluşan puan durumu
Real Madrid 13
RB Leipzig 12
Shakhtar Donetsk 6
Celtic 2
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'ne tarihinde ilk kez katılan Kairat Almaty'nin rakiplerinden biri de Real Madrid olacak. İspanyol devini evinde konuk edecek olan Kazakistan ekibi futbolcularının sevinci ise kameralara böyle yansıdı. İşte o anlar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe'yi eleyerek lig etabına kalan Benfica'nın zafer pozunda transferde adı sarı-lacivertlilerle anılan Kerem Aktürkoğlu detayı dikkat çekti. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Ferencvaros'u eleyen Karabağ, lig aşamasına kaldı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Benfica'ya elenen Fenerbahçe yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı lacivertlilerin muhtemel rakipleri 28 Ağustos Perşembe günü oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak. Peki UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi ne zaman, saat kaçta?