UEFA Şampiyonlar Ligi: Atalanta 4-1 Valencia | MAÇ SONUCU
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Atalanta, konuk ettiği Valencia'yı Hateboer (2), Ilicic ve Freule'nin golleriyle 4-1 mağlup ederek çeyrek final için büyük avantaj elde etti. İspanyol ekibinin tek golünü ise Cheryshev kaydetti.
- Şampiyonlar Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.02.2020 11:40
- Güncelleme Tarihi: 20.02.2020 01:19
Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İtalya temsilcisi Atalanta ile İspanyol ekibi Valencia, Gewiss Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Ev sahibi ekip, rakibini 16 ve 62. dakikalarda Hans Hateboer, 42. dakikada Josip İlicic ve 57. dakikada Remo Freuler'in attığı gollerle 4-1 yenerek tur kapısını araladı. Valencia'nın tek golü ise 66. dakikada Denis Cheryshev'den geldi.
Günün diğer maçında ise RB Leipzig, deplasmanda Tottenham'ı 1-0 mağlup ederek çeyrek final yolunu yarıladı.
Atalanta ile Valencia arasındaki rövanş karşılaşması 10 Mart Salı günü TSİ 23.00'te Mestalla Stadyumu'nda oynanacak.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Stuttgart'ta teknik direktör Sebastian Hoeness, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibe ve taraftarına büyük saygı duyduklarını belirten Alman çalıştırıcı, cesur bir oyun sergileyeceklerini söyledi. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. haftanın sona ermesiyle birlikte Şampiyonlar Ligi resmi sosyal medya hesabından haftanın 11'i paylaşıldı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasındaki performansları merak konusu olurken yapay zekâdan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. İki temsilcimizin organizasyonda tur atlama ihtimalleri hesaplandı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst tura yükselme şansı... -
Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in teknik direktörü Vincent Kompany, antrenmanda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Genç çalıştırıcının son dönemde viral bir enfeksiyonla mücadele ettiği öğrenildi.