Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının ardından Bülent Uygun: Galibiyeti hak ettik
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Galatasaray'ı 4-3 mağlup etti. Mücadelenin ardından Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü Bülent Uygun galibiyeti hak ettiklerini söyledi.
- Rizespor Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.03.2021 - 22:43
- Güncelleme Tarihi: 19.03.2021 - 22:49
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Uygun, seyir zevki yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, "Televizyondan izleyenlerin keyif aldığı, 90 dakika futbol adına bütün yeteneklerin sergilendiği, Rizespor'un da antrenmanda çalıştıklarını sahaya yansıttığı bir maç oldu. Oynadığımız oyunla galibiyeti hak ettik. Bu galibiyeti, Rizespor taraftarlarına armağan ediyoruz." diye konuştu.
Futbolcularının verdikleri görevleri her anlamda yerine getirdiğini aktaran Uygun, "Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Kazandığımız 3 puandan dolayı mutluyuz. Daha önümüzde kazanmamız gereken birçok maç var. İnşallah Rizespor'u hak ettiği yere çıkartarak, sevenlerini mutlu edeceğiz." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Karadeniz derbisinde heyecan Papara Park’a taşınıyor! Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasındaki köklü rekabet, hem zirve yarışı hem de prestij açısından büyük önem taşıyor. Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. İşte karşılaşmanın detayları... -
Süper Lig'in 26. haftası, bölgenin iki köklü temsilcisi Trabzonspor ve Çaykur Rizespor’u karşı karşıya getiriyor. Ligin ilk yarısında oynanan ve Karadeniz’in rekabetçi ruhunu yansıtan mücadelenin rövanşında gözler Papara Park'a çevrildi. -
Trendyol Süper Lig’de cumartesi günü oynanacak maçların VAR hakemleri belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor, Hesap.com Antalyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.