Hakan Çalhanoğlu'dan penaltı itirafı!
A Milli Takım'ımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. mücadelesinde İzlanda'yı deplasmanda 4-2 yendi. Maçın ardından kaptan Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.10.2024 00:49
A Milli Takım'ımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında İzlanda'yı deplasmanda 4-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından kaptan Hakan Çalhanoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
İŞTE HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI
"Bugün gerçekten çok iyi performans gösterdik. 90 dakika rakibi oynatmamaya çalıştık. Aklım hala penaltıda, kaydığım için üzgünüm. Büyük konuşmak istemiyorum ama kaçırma ihtimalim yok o yüzden ikinci penaltıda da sorumluluğu almak istedim."
"Zordu bizim için, zor şartlarda güzel bir performans sergiledik. Herkes çok iyiydi. Sonuna kadar mücadele ettik. Karakterimizi sahaya yansıttık. Bu en önemlisiydi."
"Kazanacağımızdan emindim. Oyunun başlangıcında belliydi, çok istedik, bir ilki yapmak istedik. Bizim için güzel oldu. Geri dönüşümüz güzel olacak. En önemlisi de bu."
"Penaltılarda hızımı ayarlarım. Orada kaydım. İkincide de biraz daha kaleciye bakarak vurdum, kayıyor ama dediğim gibi ikinci penaltıyı atınca çok mutlu oldum."
DİĞER HABERLER
-
A Milli Kadın Futbol Takımı, 2027 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup'taki dördüncü maçında konuk ettiği İsviçre ile 1-1 berabere kaldı. -
A Milli Kadın Futbol Takımımızın 2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup'ta 18 Nisan Cumartesi günü Sinop'ta İsviçre ile oynayacağı maçı futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecek. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Kadın futbolunda milli heyecan sürüyor. Türkiye kadın millî futbol takımı, deplasmanda İsviçre kadın millî futbol takımı ile karşı karşıya geliyor. “İsviçre - Türkiye kadın milli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?” soruları futbolseverler tarafından araştırılıyor. -
Türkiye A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörü Şenol Güneş, milli takımın Dünya Kupası’na katılmasını değerlendirerek, “Gruptan çıkmamız, son 16'yı geçmemizin daha kolay olacağını düşünüyorum. Yarı finale kadar çıkmamız ve inşallah kupayı almamız temennimizdir. Çeyrek finale kadar rahat gelebilecek bir görüntü var şu anda kağıt üzerinde” dedi.