Mili oyuncu Salih Özcan İskoçya maçı öncesi konuştu
A Milli Futbol Takımı'mız İskoçya ve Çekya ile hazırlık maçı oynayacak. Zorlu mücadeleler öncesi milli oyuncumuz Salih Özcan önemli açıklamalarda bulundu. Özcan, "EURO 2024'te zor gruptayız. Hedefimiz başarılı olmak, inşallah başarılı oluruz." ifadelerini kullandı.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.11.2022 18:06
- Güncelleme Tarihi: 14.11.2022 18:50
A Milli Futbol Takımı'mız İskoçya ve Çekya ile hazırlık maçı oynayacak. Zorlu mücadeleler öncesi milli oyuncumuz Salih Özcan önemli açıklamalarda bulundu.
İŞTE SALİH ÖZCAN'IN SÖZLERİ:
Türk Milli Takımı için oynamayı dört gözle bekliyordum. Gurur duyuyorum.
EURO 2024'ün Almanya'da olması beni ekstra motive ediyor. Orada doğdum, büyüdüm. Ailem de orada. Zor gruptayız. Hedefimiz başarılı olmak, inşallah başarılı oluruz.
Takımımız yaş olarak genç bir takım. Arda yetenekli, tekniği çok iyi bir oyuncu. Umarım çok güzel bir kariyeri olur.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, ismi Fenerbahçe ile anılan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceğine ilişkin önemli ifadeler kullandı. İşte o sözler... | Son dakika spor haberleri -
Türkiye Futbol Federasyonu, sosyal medyada dolaşıma giren A Milli Takım’ın 2026 FIFA Dünya Kupası geniş kadrosuna ait olduğu iddia edilen görselin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. -
Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde ülkemizde iz bırakan Ricardo Quaresma A Spor'a özel röportaj verdi. Quresma röportajında A Milli Takımımız ve Dünya Kupası hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
A Milli Takımımızın, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde Kuzey Makedonya ve Venezuela ile oynayacağı maçların takvimi açıklandı.