Son dakika spor haberi: A Milli Takım'da 3 futbolcunun corona virüsü testi pozitif çıktı! İşte detaylar...
2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Letonya ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da corona virüsü şoku yaşanıyor. 3 futbolcunun testi pozitif çıktı.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.03.2021 23:29
- Güncelleme Tarihi: 29.03.2021 00:25
2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde G Grubu'nda mücadele eden A Milli Takım'ımızda corona virüsü şoku yaşanıyor. A Haber'in haberine göre 3 milli oyuncumuzun corona virüsü testi pozitif çıktı. Henüz resmi bir açıklama yayımlanmazken, hangi oyuncularımızı virüse yakalandığı ise belirsizliğini koruyor.
MUSTAFA DENİZLİ DE AÇIKLAMIŞTI!
A Spor'da yayınlanan 'Takım Oyunu' programına konuk olan Mustafa Denizli, canlı yayında 3 oyuncumuzun pozitif olduğu bilgisini vermişti. Denizli, "Akşam Şenol hoca ile konuştum. Yarın da test yapılacak ama negatif çıkma şansı daha düşük" ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakkında yer alan haberler üzerine bir açıklama yayınladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
2027 UEFA Avrupa Şampiyonası B Ligi 1. Tur 2. Grup'ta boy gösteren U17 Kız Milli Takımımız, 2. maçında Karadağ ile 1-1 berabere kaldı. -
UEFA, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından Türkiye'ye yönelik kutlama mesajı yayımladı. Paylaşımda, Türkiye'nin köklü futbol geleneğine, tutkulu taraftarlarına ve Avrupa futboluna katkılarına vurgu yapıldı. -
A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yalçın için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.