Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları devam ediyor
Süper Lig'in 11. haftasında evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek Konyaspor'da hazırlıklar İlhan Palut yönetiminde ara vermeden devam ediyor.
- Konyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.10.2021 - 16:11
Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başladı. Antrenman sahadaki ısınma hareketleri ve 5'e 2 pas çalışması ile devam etti. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, dönüşümlü olarak çabukluk ve 5'e 5 toplu oyun oynadı. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi. Takımdan ayrı çalışan Amir Hadziahmetovic ve Guilherme Sitya ise idmana katılmadı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig takımlarından Konyaspor Kulübü, kaleci Deniz Ertaş için Trabzonspor ile görüşmelere başlandığını açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS Spor haberi) -
Trendyol Süper Lig takımlarından Konyaspor, Demokratik Kongolu futbolcu Jackson Muleka'yı transfer etti. -
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe sahasında Konyaspor'u konuk etti. Zorlu mücadelede kazanan çıkmadı ve maç 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, Danijel Aleksic ile yollarını ayırdığını duyurdu.