Konyaspor sol bek Guilherme ile anlaştı
Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, Brezilyalı sol bek Guilherme Sitya ile 1.5 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
- Konyaspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.01.2020 16:14
Süper Lig ekibi Konyaspor, Polonya Ekstraklasa takımlarından Jagiellonia Bialystok'ta sol bek mevkisinde forma giyen Guilherme Sitya ile resmi sözleşme imzalandı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleşen imza törenine kulüp menajeri Seçkin Özdil ile yeni transfer Guilherme Sitya katıldı.
İmza töreninde konuşan Brezilyalı futbolcu Guilgherme, "Türkiye'nin öne çıkan kulüplerinden birine geldiğim için mutluyum. Konyaspor'u kariyerim açısından önemli bir adım olarak görüyorum. Şimdi bana düşen, potansiyelimi ortaya koymak, iyi mücadele etmek ve beklentileri boşa çıkarmamak. Bana güvenenleri hayal kırıklığına uğratmayacağıma eminim" dedi.
1.5 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan 29 yaşındaki Guilherme Sitya 12 numaralı formayı giyecek.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
Konyaspor ile Başakşehir yenişemedi! Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Tümosan Konyaspor sahasında Başakşehir ile berabere kaldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Aynı gün oynanan maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da galip gelirken Süper Lig'de zirve yarışı karıştı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Amed SK evinde Konyaspor'u mağlup etti. İşte detaylar...