Fiorentina Başakşehir maçı öncesi Vincenzo Italiano: Zor bir maç bizi bekliyor
UEFA Konferans Ligi A Grubu 5. hafta maçında Fiorentina sahasında Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Mücadele öncesi İtalyan ekibinin teknik direktörü Vincenzo Italiano açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Biz kendi oyunumuzu ortaya koymaya gayret edeceğiz. Zor bir maç çünkü çok iyi top oynuyorlar." dedi.
- Konferans Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.10.2022 - 16:31
- Güncelleme Tarihi: 26.10.2022 - 16:31
Vincenzo Italiano, A Grubu 5. hafta maçı öncesi futbolcusu Nikol Milenkovic ile beraber karşılaşmanın oynanacağı Artemio Franchi Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.
İtalyan teknik adam, Medipol Başakşehir'in güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Yarın maçı kazanmaya çalışacağız. Rakibimize ilk maça göre daha fazla zorluk çıkarmaya çalışacağız. Bunu yapacak araçlarımız da var. Biz kendi oyunumuzu ortaya koymaya gayret edeceğiz. Zor bir maç çünkü çok iyi top oynuyorlar." dedi.
Medipol Başakşehir'in grupta henüz gol yemediğinin ve buna yönelik bir planının olup olmadığı yönündeki soruyu Italiano, "Savunması çok iyi bir takım. Az gol yiyor. İlk maçta çok fazla şansımız oldu özellikle ilk yarıda onlardan önce ilk golü bulabilirdik ama ikinci yarıda onlar buldukları fırsatı değerlendirdiler. Yarın Başakşehir defansının kapısını açmayı deneyeceğiz, bunu yapabilecek miyiz, göreceğiz." yanıtını verdi.
Italiano, Arjantinli orta saha oyuncusu Nicolas Gonzalez'in durumuna da değinerek, "Gonzalez yarın oynamayacak. Yüzde 100 durumda değil. Acısı var. Yarın ki maçta oynamak için uygun değil." değerlendirmesinde bulundu.
MILENKOVIC: KONFERANS LİGİ'NE ÖNEM VERİYORUZ
Fiorentina'nın Sırp savunma oyuncusu Nikol Milenkovic ise yarın akşam çok güçlü bir takıma karşı oynayacaklarını vurguladı.
Serie A'da son dakika golüyle 4-3 kaybettikleri Inter maçının hatırlatılması üzerine Milenkovic, "Birlik olmuş durumdayız. Hırsımızı maça yansıtmalı ve kazanmaya oynamalıyız. Bunu Inter maçında da yaptık ama finalde kaybettik. Bu hayal kırıklığı yarattı ama geçti, önümüzdeki maça bakıyoruz. Konferans Ligi'ne önem veriyoruz ve burada alacağımız iyi sonuçla yeniden ayağa kalkabiliriz." ifadelerini kullandı.
Bu arada Fiorentina, Medipol Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Konferans Ligi 2. hafta heyecanında temsilcimiz Samsunspor, sahasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i konuk ediyor. Turnuvaya Legia Varşova karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle başlayan kırmızı-beyazlılar, Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde serisini sürdürmeyi ve üst üste ikinci zaferini elde etmeyi hedefliyor. Taraftarı önünde sahaya çıkacak olan Karadeniz ekibi, iç saha avantajını en iyi şekilde kullanarak grupta liderliğe yükselmek istiyor. Samsunspor-Dinamo Kiev maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta maçında Arda Turan'ın çalıştırdığı Shakhtar Donetsk evinde Leiga Varşova'ya son dakika golüyle mağlup oldu. İşte detaylar... -
UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe konuk ettiği Alman ekibi Stuttgart'ı 1-0 mağlup etti, Samsunspor ise Konferans Ligi'nde Dinamo Kiev'i 3-0'la geçti. Bir diğer temsilcimiz Galatasaray da Devler Ligi'nde Bodo/Glimt'i 3-1 yenmişti. Avrupa'da aldığımız bu 3 zaferin ardından UEFA ülke puanı sıralamasında yükselişe geçtik. İşte Türkiye'nin UEFA sıralamasındaki son durumu... -
UEFA Konferans Ligi'nde 2. hafta karşılaşmaları, bir maç dışında tamamlandı. İşte alınan sonuçlar... | Son dakika spor haberleri