Tayfur Bingöl'den transfer açıklaması! Kocaelispor'da kalacak mı?
Kocaelisporlu futbolcu Tayfur Bingöl transfer için çok arandığını belirterek, "Beni rahatsız etmeyin. Tek konsantrem Kocaelispor, başka takım düşünmüyorum. Futbolu zamanı geldiğinde Kocaelispor’da bırakmak istiyorum" dedi.
- Kocaelispor Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.07.2026 16:48
"RİVA'DA İLK DEFA KAMP YAPIYORUM. GAYET GÜZEL"
Kampı da değerlendiren Tayfur Bingöl, "Riva'da ilk defa kamp yapıyorum. Daha önce genelde Bolu ve yurt dışlarında yapıyorduk. Milli Takımımızın tesisleri gayet güzel. Bizleri de çok iyi karşıladılar. Zemin çok güzel, hava şartları çok güzel. Sıkılmadan, hem yorularak hem dinlenerek güzel bir kamp geçiriyoruz. Hazırlıklar sert ve güzel geçiyor. Olması gereken. Çünkü bir şehrin umudunu sırtımızda taşıyoruz. O formayı giymek öyle kolay değil. Hakkını vermeye çalışıyoruz" değerlendirmesini yaptı.
"TEK KONSANTREM KOCAELİSPOR, BAŞKA TAKIM DÜŞÜNMÜYORUM"
Transfer tekliflerinin devam ettiğini açıklayan 33 yaşındaki futbolcu, "Telefon numaram bir sürü kişide var, arıyorlar. Geçen de aradılar, 'Beni rahatsız etmeyin' dedim. Tek konsantrem Kocaelispor. Hiçbir takım düşünmüyorum. Belki de futbolu 2 sene, 3 sene, 4 sene sonra Kocaelispor'da bırakmak istiyorum. Çünkü yönetimi çok seviyorum, taraftarı çok seviyorum. Onlar beni çok seviyor, biliyorum. Çok iyi bir bağ yakaladık. Bütün telefonlarımı kapatıyorum. Hiç kimseyi de açmıyorum. İsim de veririm; kimler aradı. 10 kişiye yakın, arıyorlar. Hepsine teşekkür ettim" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor, orta saha oyuncusu Mesut Can Tunalı ile yollarını ayırdı. -
Trendyol Süper Lig takımlarından Kocaelispor, 28 yaşındaki Alman sol kanat oyuncusu Makana Baku ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. -
Trendyol Süper Lig takımlarından Kocaelispor, 31 yaşındaki kaleci Onurcan Piri ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor, 23 yaşındaki Fransız stoper Tanguy Zoukrou'yu kiralık olarak kadrosuna kattı.