Kasımpaşa’da Göztepe maçı hazırlıkları başladı
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Trabzonspor maçının ikinci yarısına rahatsızlığı nedeniyle çıkamayan Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bugün takımının başında idmana çıktı.
- Kasımpaşa A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.03.2019 16:34
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 10 Mart Pazar günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Kasımpaşa, bu maçın hazırlıklarına başladı. Trabzonspor maçının ikinci yarısına rahatsızlığı nedeniyle çıkamayan ve hastaneye kaldırılan tecrübeli teknik adam bugün takımının başında idmana çıktı.
Göztepe maçı için yaklaşık 1,5 saat süren idman yapan Kasımpaşa'da tedavisi süren Josue Sa, antrenmana çıkmadı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Gençlerbirliği ve Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Peki, Gençlerbirliği - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Gençlerbirliği - Kasımpaşa maçıyla ilgili tüm bilgiler haberimizde... -
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından genç oyuncularının gösterdiği mücadele ve gelişimden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belözoğlu, "Biz gelişim peşindeyiz" diyerek sezon boyunca yarışmaya devam edeceklerini söyledi. -
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa ile Tümosan Konyaspor karşı karşıya geldi. Çekişmeli maçta kazanan çıkmadı ve müsabaka 0-0'lık beraberlikle tamamlandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Milli takım arasına namağlup giren Kasımpaşa’da teknik direktör Emre Belözoğlu, geçen sezon ile aralarındaki farkı, "Geçen sene ile bu sene arasındaki fark biraz dinamizmimiz, daha hızlı, ofansta, defansta yer alabilme kabiliyetimiz diye söyleyebilirim" dedi.