Kasımpaşa'dan çifte bomba
Kasımpaşa Boşnak 10 numara Hajrodinovic ile 1 yılı opsiyonlu 4,5 yıllık imza atarken, İtalya'da Udinese'de kaleci Simon Scuffet'ı da kiraladı.
- Kasımpaşa A.Ş. Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.01.2019 00:00
Transferin hareketli kulübü Kasımpaşa, Heintz ve Azad Toptik'ten sonra iki ismi daha kadrosuna kattı. Lacivert-beyazlılar daha önceden anlaşmaya vardığı Hırvatistan'da Osijek'te forma giyen Boşnak 10 numara Haris Hajradinovic ile İtalya'da Udinese forması giyen kaleci Simon Scuffet'la kadrosunu takviye etti. 24 yaşındaki Hajradinovic ile 1 yılı opsiyonlu 4.5 yıllık imza atılırken, 22 yaşındaki İtalyan eldiven Scuffet'ın sezon sonuna kadar kiralanacağı öğrenildi. Genç file bekçisinin, şampiyonluk mücadelesi veren Kasımpaşa'ya imza atmak için İtalya'dan yola çıktığı bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa, sahasında Samsunspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı Barış Alper Yılmaz'ın 90. Mario Lemina'nın 90+6. dakikada attığı golle 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi Cihan Aydın oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Emre Belözoğlu, mücadele sonrası yaptığı açıklamada "Bu gece hepimiz için acı bir tecrübe oldu. Oyuncu değişiklikleri sonrası oyun geriye gitmesi benim kendime çıkarmam gereken bir ders. Bu gece için çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.