Çİ BÖREK (ÇİĞ BÖREK) TARİFİ - Yağ çekmeyen çıtır Çi Börek yapılışı, malzemeleri ve püf noktaları...

Eskişehir iline ait Çi börek tescillenmiş bir yemek olarak karşımıza cıkıyor. Adından da belli olduğu gibi diğer böreklerden farkı kıymalı iç harcının çiğ olarak koyulması. Muhteşem tadıyla Çi börek vatandaşlar tarafından arama motorlarında sıkça araştırılıyor. İşte Çi börek tarifi haberimizde...

Giriş Tarihi: 20.11.2023 23:32
Paylaş Paylaş Paylaş

Çİ BÖREK (ÇİĞ BÖREK) TARİFİ - Tatarlar tarafından mutfağımıza katılan ve çok sevilen Çi Börek, Eskişehir'in meşhur sokak lezzetlerinden biri haline geldi. Büyük küçük herkesin bayılarak yediği Çi Börek tarifini malzemeleri ve püf noktalarıyla haberimizde sizler için derledik.

Çi Börek nasıl yapılır?

Malzemeler:

Hamuru İçin:

Kıymalı İç İçin:

Kızartmak İçin:

Yapılışı:

Püf noktası:

AFİYET OLSUN

DİĞER HABERLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.