Patlıcan çığırtma tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir?

Cızır cızır kızarırken çıkarttığı ses nedeniyle bu isim verilen patlıcan çığırtma, Bergama yöresine özgü bir yemektir. Ana yemek olarak da kullanılan ancak daha çok meze olarak tercih edilen çığırtmayı evinde yapmak isteyenler için 'Patlıcan çığırtma tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir?' sorularının cevabını haberimizde derledik.

Giriş Tarihi: 10.08.2023 23:30 Güncelleme Tarihi: 10.08.2023 23:30
Paylaş Paylaş Paylaş

PATLICAN ÇIĞIRTMA TARİFİ | Bergama yöresine ait zeytinyağlı bir yemek olan patlıcan çığırtma, daha çok meze olarak tercih edilmekle birlikte ana yemek olarak da sofralarda yer alır. Patlıcan kızarırken çıkan sesten dolayı bu ismin verildiği patlıcan çığırtmayı evinde hazırlamak isteyenler için Patlıcan Çığırtma tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktalarını derledik. İşte detaylar...

PATLICAN ÇIĞIRTMA TARİFİ

Patlıcan Çığırtma Malzemeleri:

Patlıcan Çığırtma Yapılışı:

DİĞER HABERLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.