Bayburt Galacoş nasıl yapılır? | Galacoş tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir?

Çıtır çıtır pidesi, serinleten sarımsaklı yoğurdu, kıyır kıyır yeşil mercimeği ve kıymalı iç harcı ile büyük küçük herkesin damağını çatlatan galacoş, Bayburt'tan tüm Türk mutfağına yayılarak en sevilen lezzetler arasında yerini aldı. Galacoşu evinde demek isteyenler arama motorlarında Bayburt Galacoş nasıl yapılır? | Galacoş tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir? sorgulamaları yapıyor. Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi: 31.07.2023 22:00 Güncelleme Tarihi: 31.07.2023 22:00
Paylaş Paylaş Paylaş

BAYBURT USULÜ GALACOŞ TARİFİ | Evde pğişen gevrek gevrek pidesinin üzerinde gezdirilen sarımsaklı yoğurdu, haşlanmış yeşil mercimekle birleşen kıymalı iç harcıyla Bayburt'tan Türk mutfağının tamamına yayılan Bayrbut galacoş, 7'den 70'e tadan herkesin en sevdiği lezzetler arasında yer alıyor. Peki Galacoş nasıl yapılır? İşte Bayburt Galacoş malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları...

GALACOŞ NASIL YAPILIR?

Bayburt Galacoş Malzemeleri

Bayburt Galacoş yapılışı

Bayburt Galacoş püf noktalar

Malzemelerin belirtilen sırayla kullanılması ve tam kıvamında pişirilmesi en önemli detaydır.

DİĞER HABERLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.