Hataysporlu Burak Yılmaz depremi böyle anlattı!
Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem faciasının ardından Hatayspor'un futbolcusu olan Burak Yılmaz o anları anlattı. Yılmaz, "Bizim oturduğumuz bina yıkılmadı. Sarsıntı geçince 04.15'te dışarı çıktık. Yeğenlerim bendeydi. Eşim kardeşim beraber çıktık evden. Yeğenlerim sabah İstanbul'a dönecekti; ama bu felaketi yaşadılar. Çocuk olmaları daha da kötü. Bir travma yarattı hepimizde" dedi.
- Haberler Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.02.2023 08:43
"BİR TRAVMA YARATTI HEPİMİZDE"
Radyospor'a konuşan Recep Burak Yılmaz deprem anında yaşananları şu ifadelerle dile getirdi: "Bizim oturduğumuz bina yıkılmadı. Sarsıntı geçince 04.15'te dışarı çıktık. Yeğenlerim bendeydi. Eşim kardeşim beraber çıktık evden. Yeğenlerim sabah İstanbul'a dönecekti; ama bu felaketi yaşadılar. Çocuk olmaları daha da kötü. Bir travma yarattı hepimizde" dedi.
"EŞİM TEK GİTMEK İSTEMEDİ"
Eşinin yaşadığı panik nedeniyle tek başına yolculuk yapamadığını belirten Recep Burak Yılmaz, "Eşim hamile, onu deprem günü göndermek istedim. Çok korkuyordu, tek gitmek istemedi. Dolayısıyla ben de onlarla döndüm. Sonrasında bir kaç gün sonra ben arabamla döndüm Hatay'a. Sağlam hiçbir bina yok diyebilirim. Benim oturduğum bina kullanılır değil. Çoğu bina böyle. Bence enkaz kaldırıldıktan sonra Hatay yeniden kurulmalı. Evi olanın evi gitti, işi olanın işi gitti. İnsanlar ne yapacak bilemiyor. Şimdi İstanbul'dayız" ifadelerini kullandı.
"TANER AĞABEY VE ATSU AKLIMIZDAN ÇIKMIYOR"
Sportif direktör Taner Savut ve Christian Atsu için dua ettiklerini kaydeden Recep Burak Yılmaz, "Taner Savut ve Christian Atsu için dua ediyoruz. Elimizden başkası gelmiyor. Kasımpaşa maçında golümüzü son saniyede Atsu atmıştı. Ona sarılmıştık. Taner ağabey (Savut) soyunma odasındaydı. Galibiyet fotoğrafı çektirdik. Öyle kaldı, bir kaç saat sonra ne olacağını bilemiyorsun ki... Ben de eşimle program yapmıştım. Sabah güzel bir kahvaltı yaparız, sonra akşam bir yere yemeğe gideriz, galibiyet çoşkusu, kutlama yaparız diyordum. Olmadı. Taner ağabey ve Atsu aklımızdan çıkmıyor" açıklmasını yaptı.
"BİRKAÇ KULÜP ARADI, HENÜZ KARAR VERMEDİM"
Hatayspor'un kiralık olarak takımdan ayrılmaları yönünde kendilerine izin verdiğini vurgulayan Recep Burak Yılmaz, "Herkes bunu yapabilir mi bilmiyorum. Psikolojik olarak çok zorlanan arkadaşlarım var. Ben henüz kararımı vermedim. Birkaç kulüp aradı; ama henüz oynayıp oynamayacağıma karar vermedim. Giden canlarımız için çok üzülüyoruz. Ama toparlanıp, hayata devam etmek gerekir" dedi.
DİĞER HABERLER
-
24 Ekim 2026 Çılgın Sayısal Loto sonuçları şans oyunu takipçilerinin gündeminde. Çekilişin ardından kazandıran numaralar, Joker, SüperStar ve büyük ikramiye tutarı açıklandı. İşte Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı. -
25 Ekim 2026 Pazar günü altın fiyatları yakından takip ediliyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve Cumhuriyet altınının alış-satış fiyatlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar güncel piyasa ekranlarını inceliyor. İşte 25 Ekim altın fiyatları... -
25 Ekim Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Kazanan numaralar, ikramiye tutarları ve bilet sorgulama ekranı şans oyunu takipçilerinin gündeminde yer alıyor. -
Gram altın bugün ne kadar oldu? 26 Ekim Pazartesi günü altın alım satımı yapacak vatandaşlar, güncel alış-satış fiyatlarını takip ediyor. İşte gram altın ve diğer altın türlerinde son durum.