Topik nasıl yapılır? | Topik tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir? - Ermeni mutfağı

Nohut ve patates ile birleşen dış hamurunun top şeklinde yuvarlanması nedeniyle bu ismi alan geleneksel Ermeni mezesi Topik, özellikle Noel ve Paskalya bayramlarının vazgeçilmezi olmuştur. Ülkemiz mutfağına da kolayca adapte olan tahinli mezenin tarifi, arama motorlarında sıklıkla araştırılıyor. Peki Topik nasıl yapılır? | Topik tarifi, malzemeleri, yapılışı ve püf noktaları nedir? İşte Ermeni mutfağının en bilindik mezesi topik tarifi...

A Spor
Giriş Tarihi: 30.11.2022 00:01
Paylaş Paylaş Paylaş

Nohut, patates, soğan ve tahinin en güzel buluşması olan Topik, dünya mutfağına da yerleşerek sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini aldı. Ermeni kültürü ile özdeşleşen ve aslında tülbentle yuvarlanıp haşlayarak yapıldığından bu ismi alan Topik'in tarifini haberimizde derledik.

ERMENİ MEZESİ TOPİK NASIL YAPILIR?

TOPİK MALZEMELERİ

TOPİK YAPILIŞI

TOPİK PÜF NOKTALARI

DİĞER HABERLER

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.