Bir Gomis etmediler!
Forvet hattına Eren ve Sinan ile başlayan Aslan, devre arasında da Mitroglou ve Diagne takviyelerini yaptı. 24 hafta sonunda bu 4 oyuncu toplam 13 kez fileleri havalandırırken, satılan Gomis'in çok gerisinde kaldı. Büyük maliyetlerle imza attırılan yabancı isimler, birer gole katkı sağladı, istatistiklerde dibe çakıldı.
Erzurumspor beraberliğiyle zirve yarışında ağır bir yara alan Galatasaray'da gol yollarındaki sıkıntı bir kez daha gündeme geldi.
Bafetimbi Gomis'in satılmasının ardından forvette Eren Derdiyok ve Sinan Gümüş ile sezonun ilk yarısını çıkaran sarı-kırmızılılar, ara transfer döneminde ise Mbaye Diagne ve Kostantinos Mitroglou takviyelerini yaptı.
Kadro dışı bırakılan Eren'in 7 gol attığı Aslan'da Sinan 4, yabancı yıldızlar da ligde birer kez rakip fileleri havalandırdı.
FRANCK RIBERY GALATASARAY'A HABER GÖNDERDİ | TIKLAYIN